Belügy:

A jelenlegi nyereség és bevétel irányultságú működést, szolgáló és védelmező szemléletű működésre szükséges átformálni a rendőrség és a közigazgatás területén is.
Egyértelmű és világos szabályozással, mindenkire ugyanazon igazságon alapuló jogérvényesítéssel, a vezetők által példát mutatva kell a társadalom rendjét biztosítani és fenntartani.
Be kell vezetni a bűncselekmények elkövetőivel szemben a mindenkori többszörös jóvátételezés és kártalanítás intézményét. A büntetés végrehajtás működtetési rendszerében, a benntartott a reája fordított fenntartási és üzemelési költségek megtermelésén túl a sértett kártérítését is ki kell termelnie.

Különös hangsúlyt kell fordítani a tömegtájékoztatásra, melynek meg kell értetnie az embertársainkkal, hogy az átalakulási folyamatok alatt és azt követően is, a károkozások mind az Ő értékeiket, a nemzet készleteit csökkentik, melyből ha tönkre teszik megrongálják a dolgokat kevesebb jut a közszükségletek biztosítására és a fejlesztésre. A szemléletváltást követően mindenki úgy vigyázzon embertársai személyi épségére, az előállított vagyoni értékeikre, hogy a szándékos cselekedetek által okozott sérülések gyógykezelése, valamint az értékek helyre állítása és újrateremtése az Ő javaiból történik.
Az átmeneti időszakban különösen figyelni kell arra, hogy a provokátorok ne tudják a közrend megbontásával anarchiába, káoszba vezetni az országunkat. Ha valaki rongálásra gyújtogatásra készülő személyt észlel figyelmeztessük, értessük meg vele, hogy a saját, az Ő értékei is azok a javak amelyek ellen cselekedni készül.
A gazdasági környezet megváltoztatásával, a létbiztonság megalapozásával, az emberek tájékoztatásával és tanításával, szemléletük átformálásával valamint az egyértelműen nem a bűnözést támogató, hatékony igazságügyi és jogi rendszer működtetésével rövid időn belül töredékére szorítható vissza a bűnesetek elkövetésének száma.

1,499 total views, 0 views today