Egészségügy:

A legnagyobb dolog amit egészségünkért tehetünk, hogy döntésünkkel segítjük egy tudatos jóléti társadalom megvalósítását. Ahol tudatosság, szeretet és jólét van ott nincs betegség. Az emberek betegségének jelentős része az életvitelünk, körülményeink, gondolkodás módunk eredménye. Ha megváltoztatjuk gondolkodás módunkat és körülményeinket, olyan állapotot teremtünk magunknak amilyet szeretnénk.


Olyan egészségügyi rendszert kell kialakítani, amely felül vizsgálva eddigi gyakorlatát, az embert, mint teremtett lényt a szellem, lélek és a fizikai test hármasságában a népi gyógyászat és természetes gyógymódok irányelveit szem előtt tartva, megelőzés alapon fog működni és a gyógyítók és tanítók abban lesznek érdekelté téve, hogy az emberek tudatos életvitelükkel és gondolkodásmódjukkal a megfelelő tájékoztatás után minél kevesebbszer betegedjenek meg. Az élelmezés, gyógyászat , a háztartási és tisztálkodási területen alkalmazott termékek is a lehető legrövidebb időn belül felülvizsgálatra kerülnek, s a káros összetevőket tartalmazó vagy mellékhatásuk tekintetében veszélyesnek ítélt készítmények a forgalomból kivonásra kerülnek.


Magyarország-gyógyvíz és gyógynövény nagyhatalom, ezt az adottságunkat hatékonyabban ki kell használni. Az egészségügyi szolgáltatást térítés mentessé kell tenni, mindenkinek aki tudatos életmódot folytat, helyesen táplálkozik, nem végez önpusztító tevékenységet és teljesíti állampolgári kötelezettségeit. Másoknak a tudatosan előidézett betegségek és állapotok kezelése, gyógyítása térítés köteles lesz.

1,117 total views, 0 views today