Honvédelem:

Az új társadalmi forma kialakításának elengedhetetlen része, egy hatékony minden szinten elhivatott Magyarországot megvédeni képes, védelmi beállítottságú honvédelem megvalósítása. Ezen rendszer a szakképzett és folyamatosan továbbképzett megfelelő technikai felszereléssel rendelkező hivatásos állományból, és a szintén felkészített civilekből kell hogy álljon. A civilek fiatalkorban már iskolás kortól a régi cserkész csapatok mintájára és a Baranta országos rendszerén keresztül jutnak hozzá a felkészítő ismeretekhez. A felkészítés alatt személyisége, érdeklődési köre és alkalmassága alapján történne meg a szakosodás mely nagy mértékben növelné a hatékonyságot.
A felnőtt korúaknak évenkénti fejlesztő és szinten tartó képzéseken való részvételével biztosítható a hatékony védelmi szint fenntartása.
Az élelmezés és a technikai eszközállomány fejlesztéseit és beszerzéseit a hazai mérnökök és feltalálók munkája eredményeként, a hazai ipar és mezőgazdaság által előállított berendezésekből eszközökből és anyagokból kell biztosítani, további hazai termelést megalapozva ezzel.

1,012 total views, 0 views today