A Magyar Szent Korona működési rendje a megoldás egészségeseknek és betegeknek egyaránt.

 

Mindenki érintett, közvetlenül vagy közvetetten abban, hogy a jelenlegi egészségügynek nevezett intézményi rendszer a működését meghatározó szemlélet, a nagymértékű elvonások és a gyógyszer gyártók irányába kialakult függőség miatt nem képes az esetek nagy hányadában emberhez méltó körülmények között ellátni és meggyógyítani a betegeket.

A gyógyítást biztosító hatékony és olcsó eljárások és anyagok használatát nem engedélyezik a hatalom és a gyógyszer gyártók pénzügyi érdekei miatt.

Sok esetben olcsó régi népi praktikákkal gyógyítható lenne az orvosok által gyógyíthatatlannak minősített betegségek nagy része, de nem osztják meg a gyógyító anyagok és eljárások ismeretét, valamint az általuk hozott szabályokkal tiltják használatukat. Csak egy példa, hogy a bizonyítottan rákot és még sok komoly betegséget gyógyítani képes cannabis olaj használatát még orvosi ellenőrzés mellett sem engedélyezik gyógyászati célra. Miközben a környező országokban ez már bevált és elismert gyógyászati eljárás.

Akkor mi a helyes?

Végig kell nézni ahogy valakinek hozzátartozója, szerette elhalálozik az egyébként gyógyítható betegségben, vagy élete végéig betegen él, csak mert Ők, a pénzügyi érdekeket kiszolgáló politikai vezetők úgy határoztak hogy egy szer nem használható?

Az élet és az élethez való jog értelmében cselekedeteinknek felül kell írnia a hatalom gazdasági érdekekből hozott rendelkezéseit, s ha nem engedik a működést irányító szemléletet változni akkor a működtetést végző irányítási rendszert kell megváltoztatni.

Az embert cselekedetei minősítik, így egy szervezetett is. Egyértelműen nem az emberek egészségének helyre állítása és megőrzése a céljuk, hanem a gyógyszer konszernek bevételének fokozása. Ezt folytatólagosan hozott intézkedéseikkel bizonyították, nem engedik a szemlélet váltást ezen területen sem.

A lélek és a józan ész diktálta szabály is azt mondja ezt a rendszert mely élet ellenes törvények betartatását erőlteti reánk meg kell változtatni.

Aki úgy gondolja, hogy mindenkit megillet a gyógyulás esélye az cselekedjen, hozzátartozójáért, magáért, az igazságosságért.

Sajnos nincs ma Magyarországon olyan ember aki a közel múltban, a jelenben vagy a közeljövőben nem lesz érintett e kérdésben közvetlenül vagy közvetetten.

A jelenlegi hatalom nem akarja, hogy az átlag emberek is gyógyuljanak és sokáig éljenek.

Az elvonási rendszer működésének okán, egymást hibáztatják az emberek, a betegek az orvosokat és az egészségügyi személyzetet, hogy csak pénzért állnak szóba velük, lelketlenül csak akkor segítenek rajtuk, ha a megélhetését biztosítani alig képes kis pénzéből még fizetnek nekik. Sajnos ez általánosan elterjedt jelenség, bár tudjuk, hogy vannak jólelkű, valóban elhívatottságból gyógyító orvosok és ápolók is. Ez egy tudatosan kialakított állapot, mely ismét az elvonást a megosztottságot és a kiszolgáltatottságot szolgálja.

Az Orvosoknak és ápolóknak más szemlélet mellett működő egészségügyben fizethetnének annyit, hogy elegendő legyen egy tudatos jólét biztosításához, de Ők, jelenleg ebben az állapotban még egy, a lakosságot megcélzó bujtatott pénzelvonó eszközként működnek.

Ennek nem kell így lennie!

Magyarországnak minden rendelkezésére áll ahhoz, hogy egy megelőzés alapú, azon embertársainknak akik nem Önromboló életvitelt folytatnak ingyenes, a test lélek szellem szintjén hatékonyan és elsősorban természetes módszerekkel és anyagokkal gyógyító egészségügyi rendszert alakítson ki.

Amennyiben az emberi életet szolgáló, hatékony és ingyenes egészségügyi rendszert szeretnénk juttassuk el embertársainknak a www. jovoutja.hu honlapon található információkat és cselekedjünk.

 

Isten áldja Magyarországot!

891 total views, 0 views today