A Magyar Szent Korona működési rendje a megoldás a Cigányságnak is.

A cigányoknak is érdeke, hogy a jelenlegi kialakult állapotok mindenki számára a legkedvezőbben és békésen oldódjanak meg.

Ennek legmegvalósíthatóbb módja a Magyar Szent Korona működési rendjéhez való visszatérési folyamat támogatása.

A cigányságnak is sokkal jobb, egy új esélyt kapva, egy tudatos és jóléti társadalom megbecsült és elismert tagjaként élni, mint egy a politikai vezetés kihasznált és megtévesztő céltáblájaként, a köztudat képében nagyrészt élősködő és bűnöző népcsoportnak bélyegezve, feszült robbanás közeli állapotban a lőporos hordóra ültettet célpontként létezni.

Egyedül a cigányok képesek a róluk alkotott közfelfogás képének, és a cigányságnak mint népcsoportnak negatív viselkedés formai berögzüléseinek cselekedeteik általi átformálására.

Ahogyan viselkednek, cselekednek olyanná formálódik a róluk kialakított kép is. Szabad akarattal dönthetik el milyen úton kívánnak tovább haladni, ez nekik is létfontosságú a jövőjükre tekintve. https://www.youtube.com/watch?v=S-MGvGROXjU

A magyarság és a cigányság bebizonyította már, hogy egyértelmű szabályok mellett, egymás mellé rendelve képes e két nép békességben példamutatóan élni, és ha a szükség úgy hozza a közös cél megvalósulása érdekében együtt cselekedni.

A cigányok gondolkozzanak el, emlékezzenek vissza, kérdezzék meg az öregjeiket, hogy a Szentkorona irányítása alatt ha betartották az együtt élés szabályait milyen volt az életük. Gyakorolhatták szabadon vallásukat, őrizhették hagyományaikat nem törtek létük ellen.

Nekik is nagy fontossággal bír a jelenlegi helyzet megnyugtató megoldása mert a népek hatalom általi egymás elleni hangolása nem a helyzet békés rendezését hivatott szolgálni.

A cigány vezetőket kérjük segítsék, hogy a Cigányságban is kialakuljon és megnyilvánuljon a szemlélet váltás, követeljék meg mindenkitől, felnőttől és gyermektől egyformán, hogy Olyat cselekedjél mással amit Te is szeretnéd ha Veled cselekednének, vagy ezt kiegészítve olyat cselekedjél mással amit ha a te hozzád tartózóddal cselekednének te sem háborodnál fel rajta!

Kérjük a cigányság vezetőit vegyék fel a kapcsolatot együttműködés céljából a Tiszta Út Tanácsával, és tájékoztassák a cigányság tagjait a közös cél és a jobb élet megvalósulása érdekében.

Egyenlő esélyek, kötelezettségek és jogok, valamint az egyenlő elbírálás cselekedetei szerint mindenkinek biztosított a Szentkorona Működési Rendje szerint működő társadalomban vallástól és származástól függetlenül.

Akinek fontos, hogy Magyarország egy szeretet alapú, tudatosan jóléti, biztonságos és tervezhető életfeltételekkel rendelkező országgá váljék, az jutassa el a www.jovoutja.hu honlapon található információkat minden családtagjának, rokonának, barátjának, munkatársának és ismerősének, mert az információ a kulcs a megvalósuláshoz.

Isten áldja Magyarországot!

1,180 total views, 0 views today