A főiskolásoknak és egyetemistáknak

A Magyar Szent Korona működési rendje a megoldás a főiskolásoknak és egyetemistáknak is.

 

A jövő vezetői belőlük lesznek. Nem mindegy hogy érdeklődési körük, elhivatottság és alkalmasság alapján megválasztott életútjukat teljesíthetik be, s a hazájukban lesznek szeretettel övezve boldog életet élő hasznos tartó pillérjei társadalmunknak, vagy több diplomával elmennek mosogatni külföldre szétszakítva családokat, barátságokat, gyökereket.

A Magyar Szentkorona működési rendjén alapuló társadalom alanyi jogon az első diplomáig ingyenes oktatási rendszert biztosít, megteremtve ezzel az esély egyenlőséget és a tiszta élet kezdésének lehetőségét.

A jelenlegi működési modellel ellentétben szerettei környezetében, hazájában boldogulhat a tanulmányait befejező fiatal, és nem adós rabszolgaként kezdi életét mint jelenleg.

Meg adatik a továbbtanulás esélye minden képességei alapján alkalmas fiatalnak függetlenül attól, hogy családja milyen vagyoni helyzettel rendelkezik.

 

Akinek fontos az, hogy gyermekeink milyen gyermekkort élnek meg és milyen oktatási rendszerben fejlődnek és válnak felnőtté, jutassa el minden családtagjának, rokonának, barátjának, munkatársának és ismerősének a www.jovoutja.hu honlapon található információkat, mert az információ a kulcs a megvalósuláshoz.

 

(lásd jövőkép, oktatásügy)

A felnőttek létezésének egyik legfontosabb célja, hogy utódjai és a jövő nemzedékei számára a legjobb jövő lehetőségét biztosítsák. A lehető legtöbb esélyt és a teljes élet lehetőségét akkor biztosítjuk számukra, ha egy igazságos és tudatosan jóléti társadalmat teremtünk. A jelenlegi társadalmi rendszer nem képes ennek lehetőségét biztosítani, de a Magyar Szent Korona működési rendje szerint működő, tapasztalatokon alapuló társadalmi minta magában hordozza egy, az élet és a létezés értelmével és céljával harmonizáló, minőségi élet megvalósíthatóságához szükséges életkörnyezet kialakításának lehetőségét. Döntéseik felelősségének súlya a és a körülmények megteremtésének kötelezettsége a szülők, gondozók és minden döntés és cselekvőképes felnőtt ember vállait terheli.

 

 

Isten áldja Magyarországot!

1,029 total views, 0 views today