A gazdálkodóknak, vállalkozóknak

A Magyar Szent Korona működési rendje a megoldás gazdálkodóknak, és vállalkozóknak is.

A jelenlegi rendszerben rendkívüli és indokolatlan az elvonás mértéke.

Minden szabályt betartva a vállalkozások, a gazdaságok kis hányada képes fenntartani magát. Az elvonások rendkívüli mértéke miatt nem marad lehetőség a tartalék képzésre, fejlesztésre a környezetbarát technológiákra való széles körben való átállására. A mezőgazdaságból élők jelentős részének csak az egyébként más Európai gazdálkodókhoz viszonyítottan méltánytalanul alultámogatott támogatásból keletkezik értékelhető bevétele. Ők még ennek is örülnek mert a túlélésük múlik ezen, nincs tudomásuk arról, hogy hazánknak sokszorosát kell kifizetni az EU részére és csak kicsi hányada érkezik vissza különböző jogcímeken, és még ezeknek a pénzeknek a nagy része is a hatalom saját érdekkörében landol. A jelenlegi elvonások töredékével, sokkal jelentősebb támogatás és vállalkozás barát környezet lenne megvalósítható a Szentkorona működési rendje szerint működtetett Magyar társadalomban.

A területek adottságaihoz és a szükségletekhez igazodó környezetbarát mezőgazdaság és ipar a rendelkezésre álló és megvalósításra váró technológiai fejlesztéseikkel és a lehetőségek kiaknázásával rövid idő alatt megnyugtató és kiszámítható vállalkozás barát környezetet képes megteremteni.

Amennyiben a Szent Korona működési rendje szerint irányítás érvényesül az elvonások a jelenlegi mértékének a töredékére csökkennek, így rohamos mértékű fejlődés valósítható meg. Lásd, az 1920 évben hazánk kivéreztetve, területileg, gazdaságilag, és munkaképes emberek számát tekintve is megcsonkítva visszatért a Szent Korona működési rendjéhez. Ez a működési rend, és a magyar nemzet szorgalma és tehetsége néhány év alatt olyan óriási mértékű fejlődést volt képes megvalósítani, hogy az egész világ a csodájára járt.

Hát tegyük ezt most is!

Akinek fontos, hogy Magyarország egy szeretet alapú, tudatosan jóléti, igazságos, biztonságos és tervezhető életfeltételekkel rendelkező országgá váljék az jutassa el a www.jovoutja.hu honlapon található információkat minden családtagjának, rokonának, barátjának, munkatársának és ismerősének, mert az információ kulcs a megvalósuláshoz.

 

Isten áldja Magyarországot!

1,463 total views, 0 views today