A kis iskolásoknak és a középiskolásoknak

A Magyar Szent Korona működési rendje a megoldás a kis iskolásoknak és a középiskolásoknak is.

Ők nem képesek még mindenben Önállóan dönteni de már van fogalmuk arról, hogy mi lenne nekik a jobb, csak legtöbbször nem határozhatják meg sorsuk irányítását. A jelenlegi oktatási rendszer a versenyszellem olyan módszerét tanítja, neveli bele gyermekeinkbe mely az emberi létezés alapjaival ellentétes. Olyan példaképeket állítanak eléjük akik tévútra vezetik a gyanútlan fiatalokat. Nem azért születünk e földre, hogy a másik embertársunk mindenáron való legyőzése útján, kihasználva Őket csak saját érdekeket érvényre jutatva anyagi javakat hajszoljunk. A sok viselkedési zavar, és állapot (mint pl. autista) nagy része azért van, mert a gyermekek lelke tiltakozik ezen kialakult állapot, folyamat és környezet ellen. A gyermek ösztönösen lélek vezérelve érzi hogy nem ez a jó út Neki és Neked, aki egy tiszta értékrendet biztosító élet lehetőségét szeretnéd megteremteni gyermekeid részére.

Kérdezze meg mindenki gyermekétől milyen világban szeretne élni és annak megfelelően döntsön és cselekedjen.

Olyanban ahol már gyermekkorban egy szeretet alapú közösség részeként tehetségét kibontakoztatva, annak elismert tagja lehet, s a fejlődése során gyakorlati értékű használható tudást kap, és megélhetik a gyermekkor szépségeit és örömeit is, vagy a mostani rohanós, kizsigerelős verseny szemléletűben.

Az ideális az, amikor a tanárok, pedagógusok a gyermekek több éves megismerése után segítenek az érdeklődési körének és személyiségi típusának valamint fizikai alkalmasságának figyelembe vételével megtalálni azt a területet, ahol örömmel és szeretettel, sikerélményekkel fűszerezve végezheti mindennapi tevékenységét, mélyítheti el ismereteit.

A mostani kényszerpálya, a versenyló istálló szemléletű oktatási és nevelési folyamat energiái előre programozott betegségeket idéznek elő, csak most az emberek nagy részében nem tudatosodnak az összefüggések.

Egy minőségi élet adatik meg annak ki azzal foglalkozhat amit szeret és sokkal nagyobb kiteljesedésre és eredmények elérésére nyílik meg a lehetősége.

Egy ilyen gyermek és életközpontú oktatási rendszer kialakításához minden eszköze meg van Magyarországnak, csak vissza kell térnünk a Magyar Szent Korona működési rendjének az országunk irányításába.

Akinek fontos az, hogy gyermekeink milyen gyermekkort élnek meg és milyen oktatási rendszerben fejlődnek, jutassa el minden családtagjának, rokonának, barátjának, munkatársának és ismerősének a www.jovoutja.hu honlapon található információkat, mert az információ a kulcs a megvalósuláshoz.

 

A felnőttek létezésének legfontosabb célja, hogy utódjai és a jövő nemzedékei számára a legjobb jövő lehetőségét biztosítsák. A lehető legtöbb esélyt és a teljes élet lehetőségét akkor biztosítjuk számukra, ha egy igazságos és tudatosan jóléti társadalmat teremtünk. A jelenlegi társadalmi rendszer nem képes ennek lehetőségét biztosítani, de a Magyar Szent Korona működési rendje szerint működő, tapasztalatokon alapuló társadalmi minta magában hordozza egy, az élet és a létezés értelmével és céljával harmonizáló, minőségi élet megvalósíthatóságához szükséges életkörnyezet kialakításának lehetőségét. Döntéseik felelősségének és cselekedeteik, vagy annak hiányának súlya a és a körülmények megteremtésének kötelezettsége a szülők, gondozók és minden döntés és cselekvőképes felnőtt ember vállát terheli.

(lásd jövőkép, oktatásügy)

 

 

Isten áldja Magyarországot!

930 total views, 0 views today