A politikusoknak és családjaiknak

Lehet,hogy hihetetlennek tűnik elsőre, a Magyar Szent Korona működési rendje a megoldás a politikai vezetőknek és családjaiknak is.

Nekik is ez a legbölcsebb megoldás rövid és hosszútávon egyaránt. Hogy miért?

Még azoknak is akik eddig mások megrövidítése által gyarapodtak.

Egy rendszerben létezünk itt és most, a rendszer létét szolgáló részecskék vagyunk, és eljött az idő amikor halaszthatatlanul szemléletet kell váltania mindenkinek mert az emberiség válaszúthoz érkezett.

Amennyiben ez a szemlélet váltás megtörténik, akkor Azok akik eddig a más embertársaiktól való elvonásban, az anyagi javak és a „fényűzés” hajszolásában látták életük értelmét, más programra átállva, mint alkotó részek a közös rendszerünk egészének a fejlődéséért cselekszenek, lesz tovább vezető út és fejlődés.

Amennyiben nem akkor újra osztás következik globális szinten.

Mindenki tegye fel a kérdést, miért létezem?

A véletlennek, az elektro- szmognak köszönhetem létem, vagy egy tudatos Teremtőnek, egy magas szintű Teremtő intelligenciának? Ha nem a véletlennek tulajdonítod léted keletkezését és többmilliárd sejted precíz rendszerben való fenntartható működését, akkor be kell látnod, hogy Te is a Rendszer része vagy. Nem cselekedhetsz embertársaid ellen, úgy hogy az ne hasson vissza reád!

Az olyanná tesz Téged mint egy rákos sejt, mely téves működési program miatt saját rendszere pusztítására tör. Ha nem állsz le, az élet immunrendszere győz Te és környezeted elpusztul. Amennyiben első lépésként a Te és a hasonlóak győznek az egészséges programmal rendelkezők felett, mert lassúbb a válasz reakció, azzal is a saját és hozzá tartózóid sírját ástad meg! Mert az a rendszer melyben a rosszindulatú daganatos sejtek vannak többségben Önmegsemmisítő, és természet ellenes. Csak az támogatja az életet, ha programot váltasz és eddigi hibás szemléleted megváltoztatod és a rendszer részeként az egész rendszer fejlődését szolgálva cselekszel és létezel.

Akkor lehet teljes és boldog az életed, ha őszinte, nyitott és szeretettől vezérelt emberré válva cselekszel, és ilyen emberek vesznek körül. A felületes, érdek kapcsolatok, szerelmek és barátságok, valamint az ezt szolgáló cselekedetek kizárják a valódi boldog élet lehetőségét.

Az adottságok és lehetőségek biztosítják mindenki számára egy tudatosan jóléti társadalom megteremtését. Összehasonlíthatatlan egy a mai Általatok gondolt tévesen felfogott jólét, és egy mindenki által megélt tudatos jólét közötti különbség. Gondolkodj, és változtass vezérlő elveiden, tégy az embertársaidért, és Ők is tesznek érted, csak együtt van lehetőség a fejlődésre és emelkedésre.

Nem jó és tartósan nem fenntartható állapot, egy már füstölgő lőporos hordón az elkeseredett rétegeknek akiknek már nincs vesztenivalójuk, első számú célpontjának lenni, mint aktuális vezetői réteg és haszonélvező környezete.

A világ átalakulásának folyamata nem megakadályozható, a jelenlegi rendszer nem fenntartható, a jelenlegi vezetőknek gyorsan kell dönteniük. Életösztön és lelkiismeret által vezérelve dönthetnek úgy, hogy mint egykor megtévedettek, (lehet ez tudatos és nem tudatos döntés következménye is) át állnak és segítik a változás folyamatait, s akkor emberi hibáik és botlásuk ellenére, azok jóvá tétele után, utódok nemzedékei áldani fogják neveiket. Vagy folytatják gyarló megvetendő tevékenységüket és akkor rövid időn belül emberek tömegeinek elkeseredett haragja fogja elsodorni őket környezetükkel együtt , s nemzedékek sorai fogják megvetni, és mint a Nemzet és a Haza árulójaként emlegetni Őket. Csak a változási folyamatának nyílt segítésével tudják azt elkerülni, hogy saját leszármazottaik is megvessék Őket, mert korlátolt és megtévedett értékrendtől vezérelten a hatalom és a pénz utáni vágyaitokat utódaitok nyugodt életének lehetősége elé helyezve, kitaszítottságra, üldöztetésre ítéltétek Őket is.

Sokkal jobb egy tudatos jóléti társadalom megbecsült tagjának, mint egy kizsákmányoló és igazságtalan társadalomban az emberek elégedetlensége közepette gazdagnak de célpontnak lenni.

Ki mint veti ágyát úgy alussza álmát, avagy a ki mint vet úgy arat, népi bölcsességek, egy nem kijátszható, univerzumi törvényt, az ok-okozat törvényét hivatottak tanítani, azt hogy amit adsz, azt kapsz.

Hosszabb távon a lét és az ok okozat törvényszerűségeit vizsgálva csak nagyfokú tudatlansággal és saját létezésükre is ható rosszindulattal azonosítható a jelenlegi politikai vezetésben résztvevők viselkedése.

Akinek fontos, hogy Magyarország egy szeretet alapú, tudatosan jóléti, igazságos, biztonságos és tervezhető életfeltételekkel rendelkező országgá váljék az jutassa el a www.jovoutja.hu honlapon található információkat minden családtagjának, rokonának, barátjának, munkatársának és ismerősének, mert az információ kulcs a megvalósuláshoz.

 

Isten áldja Magyarországot!

1,177 total views, 0 views today