A Magyar Szent Korona működési rendje a megoldás Neked is, Aki a védő oltások ellen tiltakozol. A szülő és gondviselő felelőssége, hogy a bizonyítottan ártalmas anyagokat tartalmazó, vagy káros mellékhatással rendelkező védő oltásokat, beoltatja gyermekének, vagy nem. A jelenlegi politikai vezetés fogadta el azokat a szabályokat amik lehetővé teszik a bizonyítottan káros anyagot tartalmazó védő oltások erőszak alkalmazásával való beadhatóságát is, és ha a szülő ezt sem nem teszi lehetővé, a gyermekét az állam a gyámhivatal rendszerén keresztül elveheti tőle, kivonhatja a családból.

Mi van benne, vagy mire képes, ha ez ennyire fontos?

A Magyar Szent Korona szerint működő társadalomban az egészségre ártalmas, vagy káros mellékhatású szerek forgalmazása és használata nem engedélyezett.

Az átalakított működési rendszerben a gyógyászatban és a megelőzésben nem a gyógyszer gyártók pénzügyi érdekei irányítanak, hanem felelősségteljes, Magyar értékrendű, alkalmasság alapján megbízott vezetők, és a természetes eljárások és hatóanyagok élveznek majd elsőséget.

A jelenleg rendszerben lévő védő oltások között, vannak olyanok melyek előre programozottan betegségeket és terméketlenséget okoznak.

Különösen nehéz a dolguk és nagy a felelősségük a szülőknek és gondviselőknek.

Be kell látni, hogy az érdekeltségek miatt a jelenlegi rendszer nem átalakítható, csak a teljes társadalmi működési minta megváltoztatásával, erre bizonyíték a számtalan aláírásokkal ellátott kezdeményezés, törvény javaslat és az hosszú évek alatt tanúsított hozzá állás.

 

Akinek fontos, hogy Magyarország egy szeretet alapú, tudatosan jóléti, biztonságos és tervezhető életfeltételekkel rendelkező országgá váljék az jutassa el a www.jovoutja.hu honlapon található információkat minden családtagjának, rokonának, barátjának, munkatársának és ismerősének, mert az információ, kulcs a megvalósuláshoz.

 

Isten áldja Magyarországot!

1,193 total views, 0 views today