A Magyar Szent Korona működési rendje a megoldás a Zsidóságnak is.

A tiszta út tanácsának meggyőződése, hogy a becsületes Zsidó emberek érdekeit és boldogulását is szolgálja a Magyarország visszatérése a Magyar Szent Korona működési rendjéhez.

A becsületes, mások életterére és érdekei ellen nem törő Zsidó vallású ember szenved azoktól a folyamatoktól melyek Magyarországot és a nemzetünket sújtják.

A Cionista körök cselekedetei miatt, a nem tájékozott emberek ellenszenvét és támadásait többnyire az átlag Zsidóknak is el kell viselni. Két kő között őrlődnek, s nekik is érdekük, hogy a legrövidebb időn belül a Magyar Szent Korona működési rendje álljon vissza Magyarországon, mert ez nyújtott biztonságot és rendezett és kiszámítható viszonyokat.

A Képviseleti jogaik és érdekérvényesítésük létszámarányosan biztosítottak voltak az élet minden területén.

Az olyan zsidó embert és családját, aki nem más embertársa megkárosítása árán akar jogosulatlan előnyökhöz jutni csak előnyösen érintheti Magyarország visszatérése a Szentkorona Működési rendjéhez.

Minden embernek származástól és vallástól függetlenül az az érdeke, hogy egészséges értékrendű és szemléletű embertársaik környezetében élhessen kiegyensúlyozott boldog életet.

Egyenlő esélyek, kötelezettségek és jogok, valamint egyenlő elbírálás cselekedetei szerint mindenkinek biztosított a Magyar Szentkorona Működési Rendje szerint működő társadalomban vallástól és származástól függetlenül.

Valljuk, hogy az embert cselekedetei minősítik.

Olyat cselekedjél mással amit Te is szeretnéd ha Veled cselekednének”

Akinek fontos, hogy Magyarország egy szeretet alapú, tudatosan jóléti, biztonságos és tervezhető életfeltételekkel rendelkező országgá váljék az jutassa el a www.jovoutja.hu honlapon található információkat minden családtagjának, rokonának, barátjának, munkatársának és ismerősének, mert az információ a kulcs a megvalósuláshoz.

Isten áldja Magyarországot!

1,109 total views, 0 views today