A Szentkorona működési rendje a megoldás azoknak is Akiknek nincs munkájuk.

Minden kötelezettségeit teljesítő embernek és családjának Magyarországon biztosítani lehet a tisztességes megélhetést és a méltó emberi élet lehetőségét. Az emberek szemléletének megváltozásával mindenki képes lesz alkalmassága és képességei alapján a társadalom megbecsült és értékteremtő tagjává válni.

Nincs olyan tudattal bíró élő ember aki nem rendelkezik valamilyen a környezete vagy a társadalom számára hasznosítható képességgel.

A Magyar Szent Korona Működési rendje szerint működő társadalomban mindenki olyan tevékenységet végezhet melyet szeretettel végez, és a mai munkával töltött idő fele-harmada alatt is képes lesz a kiszámítható, tervezhető, megelégedett életéhez szükséges bevételeit megteremteni.

Lesznek olyan tevékenységek akkor is amelyek a tevékenységgel kapcsolatos megtapasztalások vagy közvetlen hatások miatt nem örvendenek széleskörű népszerűségnek, és kevesebben szeretnének majd ezeket végezni, de azok meg olyan mértékben el lesznek ismerve hogy feledtetni fogják az embertársaink szolgálatára végzett tevékenység árnyoldalait.

Akinek fontos, hogy Magyarország egy szeretet alapú, tudatosan jóléti, igazságos, biztonságos és tervezhető életfeltételekkel rendelkező országgá váljék az jutassa el a www.jovoutja.hu honlapon található információkat minden családtagjának, rokonának, barátjának, munkatársának és ismerősének, mert az információ kulcs a megvalósuláshoz.

 

Isten áldja Magyarországot!

1,052 total views, 0 views today