A Magyar Szent Korona működési rendje a megoldás azoknak Akiknek van munkájuk.

Minden embernek joga van ahhoz, hogy érdeklődési körének és alkalmasságának megfelelő munkát végezve, egy minőségi és tudatos élet fenntartását biztosítani képes kiszámítható jövedelmet teremthessen családjának és magának.

Nem arról kell szólnia életünknek, hogy azért járjunk dolgozni, hogy legyen miből munkába járni. Ennél sokkal alacsonyabb technikai fejlettségnél is megoldható volt hogy egy ember bére, a családfő munkájának javadalmazása el tudta tartani a családot.

A jelenlegi és a közelmúltban bizalmat kapott pártok által irányított ország vezetés cselekedeteivel bizonyította milyen szinten érdekli Őket az munkavállalók sorsa. Biztosítottak munkát csak külföldön, több száz ezer honfitársunk kényszerült az országunk elhagyására az ellehetetlenítés miatt.

Magyarország működési rendjét célzó átalakítás megkezdésével megszűnik az indokolatlan mértékű elvonások rendszere, és az azonnali nagymértékű adó és járulék fizetési kötelezettség csökkentése után, legkésőbb 5 éven belül teljes egészében megszűnik az adózási rendszer. Nincs rá szükség, csak a függőségi rendszer eszközeként alkalmazzák.

A jelenlegi társadalmi berendezkedés a kiszolgáltatottságra, a függőségben tartásra és elvonásra épül és nem képes egészséges lelkület mellett mindenki számára kiszámítható nyugodt élet lehetőségét biztosítani.

Magyarországnak minden adottsága megvan rövid idő alatt egy tudatosan jóléti társadalom megteremtésére, és minden munkaképes tagjának

foglalkoztatására.

Minden embernek Magyarországon biztosítani lehet a tisztességes megélhetést olyan mennyiségű minőségi tudatos munkavégzéssel is, amely a jelenlegi munkára fordított idő töredéke alatt elvégezhető és marad energiája és ideje a munkát végzőnek családjára, kedvtelésére és saját fejlődésének lehetőségére.

A tudatosan és jól megszervezett munka, a Magyar Szent Korona Működési rendje által biztosított kismértékű elvonások mellett, megközelítőleg fele annyi munkára fordított idő mellett is rohamos növekedést tud biztosítani a gazdaság és az életszínvonal területén.

Erre példa az 1920 évben való visszatérésünk után megvalósított rendkívüli mértékű fejlődés üteme, pedig akkor egy közvetlenül a háború utáni időszakban, kifosztott környezetben kellett ezt megteremteni.

Akinek fontos, hogy Magyarország egy szeretet alapú, tudatosan jóléti, biztonságos és tervezhető életfeltételekkel rendelkező országgá váljék az jutassa el a www.jovoutja.hu honlapon található információkat minden családtagjának, rokonának, barátjának, munkatársának és ismerősének, mert az információ a kulcs a megvalósuláshoz.

Isten áldja Magyarországot!

940 total views, 0 views today