Az Aktív korúaknak

A Magyar Szent Korona működési rendje a megoldás az Aktív korúaknak is,

legyenek azok munkavállalók, alkalmazottak, gazdálkodók, vállalkozók, kevésbé iskolázottak vagy több diplomás értelmiségiek, munkahellyel rendelkezők vagy jelenleg munkanélküliek.

Mindenki alkalmas valamire és hasznos tagjává tudja tenni magát környezete vagy társadalma számára. Aki kevésbé iskolázott az értékes ügyességet igénylő kétkezi munkára, aki speciális szakismeretekkel vagy alkalmassággal rendelkezik, legyen az fizikai vagy értelmiségi munkaterület, az azon területeken teheti magát hasznos és értékteremtő munkaerővé.

Minden egészséges személyiségű és értékrendű családfőnek az a célja, hogy a társadalom elismert és megbecsült tagjaként olyan munkával amit szeret egy minőségi és kiszámítható életet tudjon biztosítani családjának és Önmagának.

A jelenlegi berendezkedés szándékosan nem teszi lehetővé, hogy egy családfő munkájának béréből emberhez méltó körülmények között, kiszámíthatóan megélhessen egy család.

A jelenlegi politikai vezetés a hatalmi érdekek kiszolgálása érdekében olyan egyébként nem indokolt elvonásokat valósít meg, hogy az emberek jelentős része elszegényedik, s a közelmúltban még jómódúak nagy része is mindennapi anyagi gondokkal küzd, bár szerényen és takarékosan élnek. Ezzel az elvonási rendszerrel, és a bankok és szolgáltatók szisztematikus kifosztó működési rendszerével, függőségben és kiszolgáltatottságban tartják az embereket és családokat.

A jobb élet reményében az összefüggéseket nem észlelve még több munkát vállalnak a felnőttek, a családanyák is elmennek dolgozni a temérdek házimunka mellett, és még kevesebbet időt tudnak családtagjaikkal tölteni. Sok családnál az energiáik kifogynak és megbomlik a családi harmónia.

A nagy szerelmek az értelmetlen hajszában megfakulnak, a régen kedves tulajdonságok elviselhetetlenné, idegesítővé válnak és nagy része felbomlik a családoknak. A családi harmónia, a töltekező hely megszűnése az egyén energetikájára is kedvezőtlenül hat, így sokkal könnyebben válnak betegekké az emberek. Van aki tehetetlenségében és dühében szerettei vagy környezete ellen fordul mert nem látja az összefüggéseket, csak azt érzi hogy kicsúszott a talaj a lába alól. Sokan nem tudnak felállni, mert nem látják a kiutat.

Kevés volt az olyan tanító aki az összefüggéseket és okokat felismerve meg is tudta mutatni a megvalósítható és járható kiutat, vagy az emberek érdektelensége és fásultsága okán ez nem talált nyitott fülekre.

Most meg van a kiút, mely békés úton elindítva , össze fogással, egységbe rendeződéssel megvalósítható!

A megélhetési és a hatalmat kiszolgáló politikusok álca rendszerét felismerve, valódi tevékenységüket cselekedeteikkel, ŐK maguk által bebizonyítva , itt az idő, hogy összefogás útján megváltozzon a társadalmi berendezkedésünk.

Magyarországnak és a nemzetnek a jelenlegi helyzetben arra van szüksége, hogy, alkalmasságuk, példamutató cselekedeteik alapján alulról megválasztott vezetők irányításával, egy tudatosan jóléti és igazságos társadalom jöjjön létre Magyarországon.

Nem a társadalom támaszainak a családok fenntartóinak kell külföldre menniük dolgozni, hogy még többet vonhassanak el tőlük jogtalanul, hanem a rendszert kell megváltoztatni, hogy mindenki itthon Magyarországon kapja meg az esélyt arra, hogy egy emberhez méltó valódi értékeken alapuló, tudatos és minőségi életet élhessen családjával és utódjainak is biztosítani tudja ennek lehetőségét.

Ez minden embernek aki Magyarországon él, nem csak lehetősége, hanem alkotmányban foglalt, elődei és utódai irányában is fennálló kötelezettsége, életkortól, származástól, világnézettől és vallástól, iskolázottságtól, foglalkozástól, és politikai beállítottságától,függetlenül.

Függetlenül attól, hogy buszvezető, vagy mérnők, tanár vagy ápoló, autószerelő vagy könyvelő, orvos vagy eladó, közmunkás vagy mozdony vezető, esztergályos vagy kamionos, állattartó vagy pedikűrös, villanyszerelő vagy statiszta, titkárnő vagy szoba festő, gondnok vagy műszerész, hegesztő vagy varrónő, mentős vagy szakács, oktató vagy taxis, masszőr vagy szövőnő, kőműves vagy gátőr, tolmács vagy katona, vadász vagy állatorvos, riporter vagy cipész, grafikus vagy értékesítő, pultos vagy festő, dada vagy zenész, hentes vagy ellenőr, targoncás vagy favágó, gazdálkodó vagy cukrász, kereskedő vagy óvónő, gyógyító vagy rendőr, recepciós vagy pék, hivatalnok vagy vízvezeték szerelő, tűzoltó vagy betegszállító, bádogos vagy műtős, bőrműves vagy kovács, fafaragó vagy nyomdász, postás vagy szülész, asztalos vagy műköves, lakatosvallásos vagy ápoló, programozó vagy tímár, hangszer készítő vagy fazekas, burkoló vagy ács, színész vagy gyógyszerész, bognár vagy juhász, előadó vagy csikós, halőr vagy erdész, vagy bármelyik itt fel nem sorolt szakma vagy foglalkozás művelője, vallásos vagy ateista, mindegy, hogy Magyar vagy sváb, szlovák, tót, szlovén, horvát, ruszin, román, cigány , szerb, vagy más nemzeti kisebbség tagja vagy, mindegy hogy, van-e munkád vagy nincs, van-e hiteled vagy azt hiszed hogy nincs, tudatosult-e már benned hogy állandó igazságtalanságban élsz vagy nem, érzed-e már az elszegényedés hatásait vagy jólétben élsz, mindegy milyen a világnézeted, mindegy hogy Szent Korona Tanos vagy Szent Korona Rendes vagy, mindegy hogy Istvános vagy Koppányos vagy!

Mindenkinek aki Magyarországon él, a Szent Korona működési rendje alapján működő társadalmi minta tudja megteremteni egy szeretet alapú, igazságos és tudatosan jóléti társadalom lehetőségét!

Akinek fontos, hogy Magyarország egy szeretet alapú, tudatosan jóléti, biztonságos és tervezhető életfeltételekkel rendelkező országgá váljék az jutassa el a www.jovoutja.hu honlapon található információkat minden családtagjának, rokonának, barátjának, munkatársának és ismerősének, mert az információ a kulcs a megvalósuláshoz.

Isten áldja Magyarországot!

917 total views, 0 views today