A Magyar Szent Korona működési rendje a megoldás az ateistáknak is.

lehet hogy nem hisz Istenben, a teremtés rendszerében, de a fizikai szükségleteinek kielégítésére nekik is szükségük van,vagy megszűnnek létezni.

Nem mindegy hogy milyen körülmények, elvonási rendszer és élet feltételek között kell a létfenntartás szükségleteit biztosítani az embereknek.

Egy szeretet alapú, emberközpontú és segítő szemléletű életkörnyezetben még HIT nélkül is könnyebb élni.

a Magyar Szent Korona működési rendje szerint működő társadalom nem tesz különbséget az emberek között világnézetük alapján sem.

Ameddig másoknak nem árt, és betartja az együttélés szabályait mindenki szabadon választhatja egyéni életét vezérlő szellemiségét.

A jelenlegi időszak hatásaként megnyilvánult hitnélküli létezés egy folyamat válaszreakciójaként alakul ki, és ez egy szeretet alapú, segítő szemléletű tudatos és jóléti társadalmi környezetben átminősülhet, de ez mindenkinek a szabad akaratára van bízva.

Ahhoz hasonló ez az állapot, mint amikor van látása valakinek de becsukott szemmel közlekedik, mert nem akar szembesülni a környezetében tapasztalható dolgokkal. Ezt tiszteletben kell tartani az Ő döntése.

Ez az állapot általában addig tart ameddig a környezet kedvező irányban átalakul, valós ismereteket szerez az érintett a vallásokat megelőző időszak valódi eredetéről, a létezés törvényszerűségeiről és a vallások kialakításának céljáról.

Aki nem hisz az tegyen, cselekedjen azért, hogy jobb életkörülmények között élhessen Ő és gyermeke, szülője, testvére, rokona, barátja, munkatársa és ismerősei is boldogabb életet élhessenek.

Az Ateizmus nem mentesít a környezetünk jobbá tételének kötelezettsége és a felelősség alól.

Minden leszületésnek és testet öltésnek feladata és célja van. Van, hogy ebben a létben a Hit nélküliséget megtapasztalva kell segíteni embertársainak. Aki ezeket nem valósítja meg az sokszor ismétli az iskolát.

Akinek fontos, hogy Magyarország egy szeretet alapú, tudatosan jóléti, igazságos, biztonságos és tervezhető életfeltételekkel rendelkező országgá váljék az jutassa el a www.jovoutja.hu honlapon található információkat minden családtagjának, rokonának, barátjának, munkatársának és ismerősének, mert az információ kulcs a megvalósuláshoz.

Isten áldja Magyarországot!

1,013 total views, 0 views today