Csecsemőknek, bölcsődéseknek, óvodásoknak

A Magyar Szent Korona működési rendje a megoldás a csecsemőknek, a bölcsődéseknek és az óvodásoknak is.

Ők a legtisztábbak, de ezen életükben kevés megtapasztalásban volt még csak részük. Ők még nem képesek gondoskodni magukról, védelemre, gondozásra, tanításra és segítségre szorulnak. Az élet rendje, hogy ilyen fiatal korban a szülök gondoskodnak gyermekeikről, mert a megszerzett tapasztalataik nem elegendőek a körülmények megismeréséhez és működtetéséhez. Sajnos a jelenlegi rendszer már ebben a korban is nagyon durván beavatkozik életükbe és fejlődésükbe. Erőszakkal befolyásolják megszületésük körülményeit és módját, energetikájukban jelentős nyomot hagyva nem engedik természetes életközegükben megszületni és legalább 7 éves koráig édesanyja mellett a családban növekedni őket.

A felnőttek létezésének egyik legfontosabb célja, hogy utódjai és a jövő nemzedékei számára a legjobb jövő lehetőségét biztosítsák. A lehető legtöbb esélyt és a teljes élet lehetőségét akkor biztosítjuk számukra, ha egy igazságos és tudatosan jóléti társadalmat teremtünk. A jelenlegi társadalmi rendszer nem képes ennek lehetőségét biztosítani, de a Magyar Szentkorona működési rendje szerint működő, tapasztalatokon alapuló társadalmi minta magában hordozza egy, az élet és a létezés értelmével és céljával harmonizáló, minőségi élet megvalósíthatóságához szükséges életkörnyezet kialakításának lehetőségét. Döntéseik felelősségének súlya a és a körülmények megteremtésének kötelezettsége a szülők, gondozók és minden döntés és cselekvőképes felnőtt ember vállait terheli.

(lásd jövőkép, oktatásügy)

Akinek fontos, hogy Magyarország egy szeretet alapú, tudatosan jóléti, igazságos, biztonságos és tervezhető életfeltételekkel rendelkező országgá váljék az jutassa el a www.jovoutja.hu honlapon található információkat minden családtagjának, rokonának, barátjának, munkatársának és ismerősének, mert az információ kulcs a megvalósuláshoz.

 

Isten áldja Magyarországot!

1,004 total views, 0 views today