A Magyar Szent Korona működési rendje a megoldás a Jogi és igazságszolgáltatási károsultaknak is.

Jelenleg a Magyarországon élő embereket tömegesen, előre kitervelten, bűnszövetkezetben elkövetett, emberiség ellenes bűncselekményekkel károsítják meg, törnek életükre, környezetükre és élet feltételeikre, mely folyamatoknak elkövetői a politikai vezetés, az államigazgatás, a jogalkotásban és jog érvényesítésben közreműködő szervek és az azokat végrehajtató, betartató hivatalok munkatársai között is meg találhatók nagy számban. Folyamatos az emberek megkárosítása a jog hatalmi érdekeket kiszolgáló kiforgatásával és annak alkalmazásával. A jog amely az emberek egymás mellett élését, az Ő érdekeiket szolgálva hivatott szabályozni, jelenlegi elferdített alkalmazási módjában kettős mércével a jogellenes hatalom kiszolgálása érdekében dolgozik, eredeti feladatát csak részben betöltve.

Magyarországon jelenleg hivatalosan elismerten jog szolgáltatás folyik és nem igazság szolgáltatás.

A jog a hatalom érdekeit szolgálja, nyíltan szinte provokálva lásd pl. Deviza hitelek esete. A deviza hitellel érintettek helyzetének rendezése egyenlő az igazságszolgáltatás megcsúfolásával. Ha magán személyként vette fel valaki az tisztességtelen, ha cégként, akkor nem, betűről betűre megegyező szerződés mellett. Ez olyan mintha egy étkezdében a cég alkalmazottaknak nyugodtan adhatnak romlott ételt az nem számít, a magán személyként betérőknek nem. Nevetséges és felháborító ez a hozzáállás, és semmi nem bizonyítja jobban, hogy a közelmúltban kormányzó pártok mindegyike ugyanazon hatalmi érdekeket szolgálja ki, mert hogy egyik sem változtatott ezen a gyakorlaton.

Azért van szükségük az ilyen bonyolult álmentő csomagokra, hogy az embereket megtévesztve, csalásaikat minél tovább tudják jó cselekedettként beállítani a kommunikációjuk és a médiák által, a jogalapot nélkülöző működésük alatt.

A jelenlegi alkotmány megalkotására nem volt jogalapjuk, ezért az arra való hivatkozással meghozott jogszabályaik sem lehetnek jogszerűek. Lásd Dr. Vörös Imre volt alkotmány jogász nyilatkozata. (http://www.vasarnapihirek.hu/fokusz/magyarorszagnak_mar_nincs_alkotmanya_interju_voros_imre_volt_alkotmanybiroval http:/

Jogtalanság jogot nem alapíthat.

A hatalom céljait szolgáló jogszabályok az elvonási folyamatokat hivatottak megvalósítani így az azok végrehajtásában érvényesítésében közreműködők is törvénytelen cselekedeteket valósítanak meg, melyekért személyes felelősség terheli őket.

Akinek fontos, hogy Magyarország egy szeretet alapú, tudatosan jóléti, igazságos, biztonságos és tervezhető életfeltételekkel rendelkező országgá váljék az jutassa el a www.jovoutja.hu honlapon található információkat minden családtagjának, rokonának, barátjának, munkatársának és ismerősének, mert az információ kulcs a megvalósuláshoz.

Isten áldja Magyarországot!

1,003 total views, 0 views today