Ki milyen vallású

A Magyar Szent Korona működési rendje a megoldás mindenkinek, mindegy, hogy ki milyen világnézetű vagy vallású.

 

Minden egy, minden mindennel összefügg és mindenre hatást gyakorol, ha tudatában vagyunk ennek, ha nem. Minél mélyebben vizsgáljuk a dolgokat annál nyilvánvalóbbak ezek az összefüggések.

A történelmi alkotmányunkban az őseink szabad vallásgyakorlást engedélyeztek, de csak úgy, hogy ez mások hátrányára, megkárosítására nem buzdíthatott és az élet rendjétől el nem térhetet. Minden egészséges lelkületű és személyiségű embernek származástól és vallástól függetlenül az kell hogy cselekedeteit meghatározza, hogy olyat cselekedjél mással, amilyet te is szeretnéd ha veled cselekednének.

Nincs vallás vagy faj alapján kiválasztott felsőbbrendű nép, csak emberiség és egymás mellé rendeltségben létező népcsoportok. Az emberiség egészében ugyan úgy mint a testünkben a szerveink, a feladatuk ellátására való alkalmasságán alapuló, egymás mellé rendelt kiválasztottság szerint, és nem alá-fölé rendelten léteznek népcsoportok.

Olyan ez mintha mi egy sejtként működnénk egy szervben az emberi testben, mely egy népcsoportnak felel meg. A teljes test működését fenntartani hivatott szervek egymást segítő jellegű működése esetén jól működik a nagy egész, a test, melyet ebben a példában tekinthetünk az emberiség egészét megtestesítő szimbolikájának. Ha téves program információ miatt azt hiszi az egyik szerv, vagy az azt megtestesítő népcsoport,( gyomor, vese, máj, tüdő, agy, vagy a szív,) hogy ő a fölé rendelt, és másik létfontosságú szerv ellen támad azzal saját sorsát is megpecsételi. A megtámadott szerv betegé tételével saját teljes rendszerét is lebetegíti, vagy elpusztítása esetén a test egészének, szimbólikusan a teljes emberiségnek a pusztulásához vezet. Ha információ hiány, vagy átprogramozás következtében a téves működési program miatt mégis előfordul hogy egymás ellen támadnak létfontosságú, sejt csoportok, népek, az csak a külső rendszerbéliek érdekeit szolgálhatják, csak azok lehetnek ennek az állapotnak és folyamatnak haszonélvezői.

Egymás szeretetteljes segítése, működésünk összehangolása által leszünk csak képesek a külső világban végbe menő kozmikus energetikai változásokkal együtt létezni és túl élni. Az emberiség úgy tud átalakulni és mint faj, a működését úgy lesz képes fenntartani ha szemléletet vált, és a működését meghatározó rezgését harmonizálja a nagy rendszerrel.

 

Akinek fontos, hogy Magyarország egy szeretet alapú, tudatosan jóléti, igazságos, biztonságos és tervezhető életfeltételekkel rendelkező országgá váljék az jutassa el a www.jovoutja.hu honlapon található információkat minden családtagjának, rokonának, barátjának, munkatársának és ismerősének, mert az információ kulcs a megvalósuláshoz.

 

Isten áldja Magyarországot!

933 total views, 0 views today