A Magyar Szent Korona működési rendje a megoldás mindenkinek, mindegy milyen a politikai beállítottságod, mindegy milyen pártra szavaztál.

A párt rendszer azért lett létre hozva, hogy az érdekérvényesítés széles körben való hatékony eszközének feltüntetve a pártokat, azokat irányítva, megosszák az embereket, és a demokrácia álcája alatt, arra való hivatkozással a vezetésre alkalmasakat megfosszák a vezetés lehetőségektől.

Ne legyenek könnyen megállapíthatóak, hogy kik állnak a Magyarország, a nemzet és az emberek érdekeivel ellentétes, az élet rendjének működését gátló jogszabályok és intézkedések mögött. Azt, hogy a pártokat mozgató szálak egy helyre összpontosulnak alátámasztja, hogy egymás ellen csak felületes, nem jelentős dolgokban cselekednek, egymás nagy vétkeit nem hozzák nyilvánosságra, (Titkosítások) csak éppen annyit amennyit a hatalom megszerzéséhez feltétlenül szükséges. Abban mind megegyezik, hogy a hatalmi rendszer céljait megvalósítani hivatott kiszolgáló intézkedéseket mind végrehajtják, az Őket megválasztó emberek érdekei ellenére is.

A pártok, még ha elvileg jó ügy érdekében alakultak is mindig a hatalom befolyása alá kerültek, szép szóval, pénzzel, egyéb előnyökkel, vagy akár kényszerrel. A jóhiszemű tagok a döntő pillanatok után értetlenül és csalódottan állnak, hogy nem ez volt megbeszélve, de akkor már késő.

A Magyarországon élő embereknek, egyként gondolkodva és cselekedve az életterüket, életfeltételeiket védő, segítő működést kell támogatni ha a saját és a jövő nemzedékek sorsa iránt felelősséggel akarnak dönteni.

A Szentkorona működési rendje nem ad lehetőséget arra, hogy a pártok a nemzet vagy Magyarország érdekeivel ellentétes törvényeket hozhassanak, mert a törvényhozásban csak javaslat jogosultsággal bírnak. A törvények elfogadásának folyamatában felelősségre vonható, Magyarország és a nemzet irányába elkötelezett, alkalmas és tisztességes emberek vehetnek részt.

Hány olyan vezető politikust ismertek akik igazmondásuk, példamutatásuk, Magyarország és a nemzet érdekeiért végzett önzetlen cselekedeteik, és mértéktartó életvitelük miatt, egészséges lelkületű és személyiségű gyermekeitek elé mernétek állítani mint követendő példaképet?

Ez a leghatékonyabb eszközök egyike ahhoz, hogy a köz erkölcsöt, az érvényesülő viselkedési mintákat és követendő életmintákat lezüllesszék, innen egyenes út vezet a társadalom leépülésének és pusztulásának folyamatához.

A pártok, bújtatottan a hatalmi érdekek kiszolgálását hivatottak biztosítani, ahogyan tették ezt felosztva, ciklusonként a forgatókönyv szerint 1989 óta.

A pártok normál esetben azért jöttek létre hogy érdekek mentén tömörülő emberek érdekeit érvényesítsék. Az elmúlt időben kétséget kizáróan bebizonyította a pártok rendszere hogy nem képes az ország érdekeinek mentén működni és az egyéni vagy hatalmi érdekek mindig felül írják az alap szándékot. A pártok elvi előnye, hogy nagyobb érdekérvényesítést gyakoroljanak nem, vagy legalábbis nem Magyarország és a Magyar nemzet érdekeiért érvényesül, csak a megosztó szerepét tapasztalhatjuk meg, mely a nemzetrombolást, és életkörnyezetünk beszűkülését segíti.

Egy adott szinten keletkezett problémát csak egy magasabb szinten lehet hatékonyan megoldani. Erre nyújt megoldást a Szentkorona működési rendje.

Akinek fontos, hogy Magyarország egy szeretet alapú, tudatosan jóléti, igazságos, biztonságos és tervezhető életfeltételekkel rendelkező országgá váljék az jutassa el a www.jovoutja.hu honlapon található információkat minden családtagjának, rokonának, barátjának, munkatársának és ismerősének, mert az információ kulcs a megvalósuláshoz.

Isten áldja Magyarországot!

1,022 total views, 0 views today